Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Vorige week lichtte ik in mijn blogpost  hier op Gimmii de fauteuil Sparkle van Pode uit, die tijdens het Pode event op 2 en 3 juni werd gepresenteerd. Maar de gloednieuwe bank Quote verdient ook zeker net zoveel aandacht.

Pode blijft eigenwijs

Het is inmiddels wel duidelijk: Pode houdt er wel van om de klant een beetje uit te dagen met eigenwijze, speelse modellen. Kijk maar naar de Dr’op bank uit 2012 en de Spike bank uit 2013. Je kunt niet ontkennen dat ook deze nieuwe bank Quote  weer een opvallend, eigenwijs model is, toch?!

Bank Quote van Pode

Bank Quote; comfort en ergonomie

Pode let op originaliteit, maar richt zich ook voor de volle 100% op comfort en ergonomie. De rugkussens van de Quote bank kunnen in maar liefst 9 verschillende maten worden gekozen: 60 cm, 80 cm, en 100 cm breed en in 42 cm, 46 cm en 50 cm hoog.

Dit is niet alleen om de bank een speels en nonchalant karakter te geven (grotendeels wel natuurlijk!), maar óók om jou een zo optimaal mogelijk comfort te bieden. Ben je moe en wil je je hoofd laten rusten? Pak dan het hoogste kussen! Welterusten… 😉

Keuzestress

En ook hier zijn er weer diverse mogelijkheden om jouw bank écht jouw bank te maken. Sowieso kun je dus kiezen welke maat/maten kussens je in de bank wilt. Wil je die allemaal in dezelfde stof of doe je ze allemaal in een ander stofje? Of kies je voor twee kussens in leer en één in stof? Alles kan! Ook de kleuren van de stiksels kun je zelf aangeven én de kleur van het onderstel. Bank ietsje te laag? De bank kan ook 2 cm hoger worden uitgevoerd.

Pode bank Quote in oranjeQuote bank van Pode detailPode bank Quote verschillende rugkussensPode bank Quote

Ook leuk om te lezen