5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Gieters die gewoon in het zicht mogen blijven

» Naar de shop

Elke van den Berg staat bekend om haar prachtige keramische werk, uitblinkend in vorm en kleur. Hier in het zonnetje de twee porselein gieters, zo mooi ontworpen, dat ze gewoon bij je planten in het zicht kunnen blijven staan. Het matte groen van het porselein licht in lijn met de vele groentinten die planten hebben.

Porselein gieters: tuit en sproei

Functionele gieters die veel plek innemen in je keukenkastje, of welke kast dan ook, in overvloed. Maar Elke wilde gieters die gezien mogen worden en die je vooral niet wegstopt achter gesloten deuren. Ornamenten op zich dus. Daarnaast wilde ze twee vormen en functies, omdat niet iedere plant op dezelfde manier bewatert moet worden.

Gieter tuitgieter mintgroen Studio Elke van den Berg

Gieters in groentinten passend bij je planten

Elke van den Berg creëerde twee varianten, een tuitgieter en een sproeigieter. De handgemaakte tuitgieter is sprekend in vorm en Elke koos de kleuren groen of mintgroen. De sproeigieter, ook handgemaakt in groen of olijfgroen, is mijn favoriet. Ik houd van de speelsheid en humoristische twist in de vormgeving. Van binnen zijn de gieters glanzend geglazuurd, de buitenkant is mat. Schoonmaken kan zowel met de hand als in de vaatwasser.  De sproeigieter is er in het olijfgroen of groen en de tuitgieter in mintgroen of groen. Een vriendje voor jouw planten en je interieur.

Gelukkig ook te koop in de Gimmii shop. Check trouwens ook de andere producten van Studio Elke van den Berg.

Gieters porselein Elke van den Berg
Elke van den Berg sproeigieter
Sproeigieter groen porselein Elke van den Berg
Elke van den Berg gieter groen porselein
Tuitgieter mintgroen porselein Elke van den Berg
Sproeigieter groen Tuitgieter mintgroen Elke van den Berg

Ook leuk om te lezen