Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Record Me, de digitale post-it

» Naar de shop

Wij lieten vroeger thuis altijd briefjes voor elkaar achter op tafel. “Ik ben pas om 8 uur thuis“, “ik ga na m’n werk nog even sporten” of “ik ben spelen bij Bart“. In het huidige digitale tijdperk achterhaald, maar wel héél romantisch.

Ontwerper Luc van Hoeckel heeft deze laatste der ouderwetse communicatiemohikanen nu de nek omgedraaid met de Record Me, een apparaatje waarmee je de post-it digitaal maakt.

Berichten inspreken
Berichten schrijven is dus verleden tijd, want je spreekt ze gewoon in. Op deze manier kan je meer zeggen dan je op een papiertje zou schrijven. Bovendien komt het bericht veel persoonlijker over omdat je niet alleen de stem van de spreker hoort, maar ook de intonatie waarmee het bericht is ingesproken.

Zo kun je op een leuke manier informatieve, boze, lieve of grappige berichten voor elkaar achterlaten. Nog steeds wel een beetje romantisch dus.

Op het filmpje hieronder zie je hoe de recorder werkt. De Record Me is helaas nog niet te koop, maar hopelijk duurt dat niet al te lang meer. Kijk voor meer info op de site van de ontwerper Luc van Hoeckel.

Ook leuk om te lezen