Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Ernst Koning heeft zijn studio in de koffiefabriek in Amsterdam. Onder de naam Ilias Ernst komen er ontwerpen uit zijn creatieve koker die aantrekkelijk, simpel én altijd inclusief een verrassing zijn. Zo ook zijn Refinery lamp: een hanglamp voor boven je eet-, je werk- of vergadertafel. Het sterke aan de Refinery is dat er een stopcontact in zit verwerkt, zodat je altijd een stroompunt boven je tafel hebt!

Refinery lamp met vijf armen én een stroompunt

Het ontwerp van Refinery, dat in productie is genomen door Lande, is geïnspireerd op olieraffinaderijen. “Industriële installaties zijn een deel van ons leven en hebben schoonheid in zichzelf, al kunnen ze soms ook bedreigend zijn,”  aldus Ernst Koning. Zijn Refinery lamp straalt eenvoud, flexibiliteit en kracht uit. Qua functionaliteit scoort deze lamp, naast het stopcontact, extra punten omdat zijn vijf armen of lichtpunten onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Voor elke setting een passende lichtval dus!

Refinary is gemaakt van mat roestvrij staal met vrolijk gekleurde polypropyleen kapjes. De afmetingen zijn: 1.05 x 1.40 x 1.75m.

Refinery lamp door Ernst Koning van Ilias ErnstRefinery lamp van Ilias ErnstOne off Refinary lamp van Ilias Ernst voor Hutspot

 

Ook leuk om te lezen