5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Spannende reflector Colour tealight holder

» Naar de shop

Hier worden wij toch blij van! De naam theelichtje is een echt belediging voor deze Dutch design Colour tealight holder van Studio Thier & vanDaalen. Reflector, theelichtbeauty of ja hoe zouden jullie hem willen duiden? Het is een onderdeel van de collectie Interior Reflections van Iris van Daalen en Ruben Thier. Wij zijn verkocht.

Colour tealight holder

Iris & Ruben werken vanuit de filosofie dat het om de kleine dingen in het leven gaat. Door het theelichtje te plaatsen in een prachtig stuk hout (je kunt kiezen uit essen of walnoothout) en er een gekleurde filter voor te plaatsen, krijg je een spannend effect op je muur. Een mooie reflector voor zowel overdag als s’ avonds dus.

Iridescent filter effect-tealight_holder-Interior_Reflections-ST&VD

Kleur filters voor reflectie

Verder ontwierpen zij een lage variant en een hoge, dus keuze genoeg. Een hoge en een lage bij elkaar plaatsen geeft ook een heel goed effect. Qua kleuren voor de ronde plexiglas filters biedt Studio Thier & vanDaalen 10 opties. Magenta/Pink – Royal Blue – Light Blue – Green – Yellow/Orange – Satin White – Satin Anthracite – Fluorine Orange/Pink. Net nieuw zijn de 2 special effect filters : Circle (cirkels) & Iridescent (kleuren van een zeepbel of de regenboog). Deze laatste twee zijn ook echt zo gaaf!

Colour tealight holder in Gimmii shop

De colour tea light holder is ook heel bijzonder verpakt in een mooi doosje. Inhoud is een houten blok van essen of walnoot, vilt en een theelichtje. Wat een goed cadeau voor jezelf of een ander. Gelukkig ook verkrijgbaar in de Gimmii shop.

iridescent-circle_filter_tealight_holder-Interior_Reflections-ST&VD iridescent_filter-tealight_holder-Interior_Reflections-ST&VD
colour_tealight-Interior_Reflections-ST&VD-pink-lightblue-hi-CROP colour_tealight-Interior_Reflections-ST&VD-orange-fluorine-hi-CROP Circle iridescent filters tealight holder Interior Reflections ST&VD circle_filter-effect-tealight_holder-Interior_Reflections-StudioThier&vanDaalen colour_tealight-Interior_Reflections-ST&VD-orange-blue-hi-CROP colour_tealight-Interior_Reflections-ST&VD-green-lightblue-hi-CROP colour_tealight-Interior_Reflections-ST&VD-anthracite-opaque_white-hi-CROP colour_tealight-effect-Interior_Reflections-Thier&VanDaalen-green-lightblue- colour_tealight-effect-Interior_Reflections-StudioThier&VanDaalen-anthracite-opaque_white colour_tealight-effect-Interior_Reflections-ST&VD-orange-fluorine-hi-CROP colour_tealight-effect-Interior_Reflections-ST&VD-orange-blue-hi-CROP colour_tealight_block-Interior_Reflections-StudioThier&VanDaalen-8 colour_tealight_block-Interior_Reflections-StudioThier&vanDaalen-4 colour_tealight_block-Interior_Reflections-ST&VD-all-theelichten Colour tealight effect Interior Reflections ST&VD pink lightblue

Ook leuk om te lezen