Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Roomdivider Woods waaraan alles scheef is

» Naar de shop

Reclaimed hout is de basis van kast Woods van meubelatelier Hieronymus. Het is niet alleen een pronkkast, maar ook een roomdivider waaraan alles scheef is. Toch staat hij als een huis vinden wij.

Kast Woods

De middenstijlen van kast Woods zijn uit het lood, met planken op ongelijke hoogte en geen boekensteun staat haaks op de stijl. Als kastkruis zijn latten kriskras naar elkaar toegebracht en daarmee is ook de achterkant van dit meubel net zo schön als de voorkant en geschikt om elke dag tegen aan te kijken.

Kast Roomdiver Woods meubelatelier Hieronymus

Zoals in het bos uit oud hout nieuw leven ontstaat

Een kast met een twist, een dynamiek waardoor je dreigt om te vallen als je er lang naar kijkt. Zoals in het bos uit oud hout nieuw leven ontstaat, ontwerpt meubelatelier Hieronymus uit oud hout nieuw meubilair. Besnuffel vooral ook de foto’s van dichtbij (fotocredit Rob Verhagen). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Richard Loonstra (alterego Lonely Hero) van atelier Hieronymus. Een man die zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid heel serieus neemt en dat juich ik natuurlijk toe!

Kast Woods meubelatelier Hieronymus detail
Kast Woods Hieronymus
Kast Woods Lonely Hero
Kast Woods RIchard van Loon
Meubelatelier Hieronymus Woods Kast
Kast Woods meubelatelier Hieronymus

Foto’s: Rob Verhagen

Ook leuk om te lezen