5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Olie op doek…op stoel

» Naar de shop

Waarom zou je schilderijen alleen aan de muur laten hangen, terwijl je er ook op kan zitten of van kan eten? Leslie Oschmann is de ontwerpster, of moeten we zeggen kunstenaar, die het allemaal mogelijk maakt. Zij bekleedt vintage meubels met originele olieschilderijen op doek.

Schoolstoelen en retro bankjes
Wij spotten de schilderachtige stoelen van Leslie op de Interieur Biënnale in Kortrijk. Afkomstig uit New York, woont en werkt zij tegenwoordig in Amsterdam. Voor haar label Swarm struint zij vlooienmarkten af, oude huizen en antiqueshops, altijd op zoek naar vintage meubilair.

Nieuwe jasjes
Van oude schoolstoelen en tafels tot retro bankjes, Leslie is altijd en voorál op zoek naar objecten die ze kan manipuleren, opnieuw kan uitvinden en nieuw leven in kan blazen met behoud van de natuurlijke charme waarbij nieuwe functies en schoonheid onthuld worden. Zo, een hele mond vol. Charmant zijn deze meubeltjes echter alleszins!

Bijzonder in Nederland
De prijzen van de stoelen beginnen bij € 250,- afhankelijk van de stoel. Omdat de meeste van haar producten worden verkocht in Amerika, Londen en Parijs, moet je even rechtstreeks contact met Leslie opnemen als je één van haar ‘kunstwerken’ wilt aanschaffen.

Ook leuk om te lezen