Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Nieuwerwetse schooltafeltjes van Ineke Hans

» Naar de shop

De speelse stoelen en bureaus uit de Swing Wing collectie van Ineke Hans lijken op ouderwetse schooltafeltjes en stoeltjes, maar dan in een modern en comfortabel jasje. Leuk om thuis een eigen werkplekje mee te creëren.

Schooltafels en schoolstoelen van Ineke Hansineke-hans-schooltafels-2ineke-hans-schooltafels-3ineke-hans-schooltafels-4ineke-hans-schooltafels-5

Plantenbak
Aan de tafel hangt een bak. Daar zou je zo een plant in kunnen zetten. Ben je geen groenliefhebber? Gebruik de bak dan voor boeken, tijdschriften, rekeningen of om computerkabels te verstoppen. Er zit namelijk een deksel bij om de kabels uit het zicht te houden.

Schooltafels en schoolstoelen van Ineke Hans

De bijzondere hoek in de houten stoelen en de rugleuning die meekantelt, zorgen ervoor dat ze heerlijk zitten. De stoelen zijn verkrijgbaar in zithoogte 40cm en 45 cm. De tafels in een lage versie (45x60x50 cm), een éénpersoons versie (90x70x75 cm) en een tweepersoons versie (140x70x75 cm).

Meer info op de site van Ineke Hans.

Schooltafels en schoolstoelen van Ineke HansSchooltafels en schoolstoelen van Ineke HansSchooltafels en schoolstoelen van Ineke Hans

Ook leuk om te lezen