5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Sensuele en stoere Fire tools

» Naar de shop

Ik ben eigenlijk een zomermens, maar de koudere dagen hebben ook wel wat. Zeker als je ze opleukt met dit gereedschap Fire tools voor de open haard. Het ontwerpersduo Bernotat & Co (Anke Bernotat & Jan Jacop Borstlap) hebben deze perfecte set ontworpen. Stoer en toch elegant. Geïnspireerd op de elegante vormen van bestek en gemaakt van zwart staal.

Open haard pook, schep en bezem

Heerlijk rommelen bij het vuur. De set bestaat uit een pook, een schep en een bezem en wordt geleverd in een houten kist. De kist mag je bewaren, want hij dient met de uitgekiende uitkepingen aan de zijkant tevens als opslag voor je gereedschap. En de houtsnippers die je tools tijdens het vervoer uit alle macht beschermen, kun je gewoon gebruiken om diréct een lekker vuurtje te stoken.

Fire tools in de gimmii shop

Dus niks geen gepook meer met oubollige openhaardpoken. Classy vuurtje stoken wordt het vanaf nu. Gezellige kussens, lekker deken, warme chocolademelk erbij en poken, ontspannen en staren in het vuur; niets meer aan doen toch? Lekker voor jezelf of als cadeau voor iemand die je graag mag. Gelukkig te koop in de gimmiishop. Bekijk ook de bijzondere lampen en ander producten van Bertotat & Co.

open-haard-gereedschap-Fire-tools-Bernotat&Co

Ook leuk om te lezen