Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

CP-Mini spot en SPOT-NIK: een lekker stel

» Naar de shop

Say hello tegen deze super coole set CP-Mini spot en SPOT-NIK lamp. Ontwerpers Van Tjalle en Jasper lanceerden een nieuwe laser-cut serie van 4 lampen: de CP-Mini spot, de SPOT-NIK, de Nikolamp Tesla en de Granny Smith. Speciaal voor Gimmii kun je de CP-Mini spot en SPOT-NIK nu als special set kopen. De Mini en Maxi voor jouw interieur.

Set CP-Mini spot en SPOT-NIK

De SPOT-NIK lamp is de grote broer van de populaire kleine CP-Mini spot tafellamp. Samen vormen ze een lekker stel. De perfecte vloerlamp en tafellamp, maar ze kunnen allebei ook als tafellamp en zélfs als hanglamp worden gebruikt. Opvallend is de basic kleur van de lamp, waardoor hij echt in iéder interieur past. In het design is rekening gehouden met je ogen; de laser cut lampen verzorgen goede verlichting, zonder dat het licht zal ooit direct in je ogen zal schijnen.

Spot-nik lamp laser spot aan Van Tjalle en Jasper

Laser-cut lampen

Deze coole laser-cut lampen zijn de jonge snelle versie van de gekleurde Circular-pattern serie. Allemaal gesneden met de eigen lasermachine van Van Tjalle en Jasper. Dutch design met een leuke prijs. Fijn om te krijgen of te geven leek ons zo, vandaar de speciale aanbieding.

Speciale set prijs bij Gimmii

De set CP-Mini spot en SPOT-NIK is hier bij Gimmii €100 i.p.v. €110. Deze set van twee lampen wordt geleverd als bouwpakket, compleet met snoer, fitting en handleiding. De SPOT-NIK is ook los te koop voor €75, de CP-Mini Spot voor €35. De set wordt gratis verzonden.

Spot-nik floorlamp by Van Tjalle en Jasper
Van Tjalle en Jasper Laser lamp Spot

Ook leuk om te lezen