5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Verstelbare wandlamp SET van STILST

» Naar de shop

STILST is het merk van onopvallende opvallende producten. Als je fantastisch minimalistisch ingerichte interieurs ziet zijn het vaak producten zoals deze SET wandlamp die het verschil maken. Sereen essenhout in simpele vormen met maximale functionaliteit.

SET wandlamp

SET is een aanpasbare wandlamp, elegant gemaakt van drie essenhouten houders en een aluminium buis. Reinier de Jong van STILST vertelt: “Tussen de twee aan de muur te bevestigen houders zit de buis bevestigd. Hierdoor kun je de lamp naar boven, naar beneden of opzij bewegen. Met een eveneens essen knop aan de achterkant kun je de fitting op de buis vastdraaien. De SET wandlamp kun je in zijn geheel verticaal, horizontaal of diagonaal aan de muur bevestigen. Een minimalistische lamp met veel mogelijkheden dus.”

SET wandlamp van STILST - Gimmii

Essenhout en metaal

De essenhouten houders hebben een ingedraaid stokeind waarmee je ze aan de muur kunt bevestigen. Boor twee gaten van 8 mm, doe de bijgeleverde plug erin en draai de houders met de stokeinden in de plug. De metalen buis kun je eerst door de bovenste houder steken en vervolgens vastdraaien aan de onderste houder.

Te koop in de Gimmii shop

De essenhouten fitting heeft een contact voor lampen met de kleine E14 schroefdraad. Een bijpassende led- of gloeilamp kun je er apart bij bestellen. Bij de SET wandlamp zit standaard twee meter snoer met schakelaar en stekker. De stekker is CEE standaard, dus bruikbaar in heel Europa. SET wandlamp  is 63 x 15 x 3 cm groot. Prijs €99. Te koop in de Gimmii shop

Voor meer producten, veelal minimalistisch uitgevoerd in wit en hout, voor je eigen sanctuary thuis, bekijk ook de andere designs van STILST.

Wandlamp SET van STILST - Gimmii
Gimmii-SET-wandlamp-by-Stilst
STILST dutchdesign SET wandlamp - Gimmii Wall lamp SET by STILST - Gimmii shop Wandlamp SET aanpasbaar essenhout STILST - Gimmii shop Wandlamp SET van STILST - Gimmii

 

Ook leuk om te lezen