Speciale sets van Studio Elke van den Berg voor Gimmii

» Naar de shop

Het werk van Studio Elke van den Berg heeft iets magisch. De combinatie van haar kleuren, vormen en illustraties komen warm binnen. Elke is ook niet voor niets ceramic & color designer. Keramiek/porselein is haar domein en de zoektocht naar de mooiste kleur en kleurencombinaties haar speeltuin. Speciaal voor Gimmii stelde zij twee sets Waterkan insect met kopjes samen.

Sets Waterkan insect met kopjes

Elke van den Berg koos voor een set Waterkan insect met kopjes in pastelkleuren en een set met wat diepere kleuren. Voor Gimmii, maar dus eigenlijk voor jullie kwam Elke tot de volgende twee sets:
1) Waterkan groen met lichtblauw en groen kopje
2) Waterkan mintgroen met lichtblauw en roze kopje

De waterkan en kopjes zijn handgemaakt en allemaal geïllustreerd met verschillende prachtige insecten. De buitenkant is mat en de binnenkant is glanzend geglazuurd. De kopjes zijn lekker groot: 8,5 x 8,5 x 8,5 cm en de schenkkan is 31 x 10 x 10 cm. Perfect voor de mooiste lunches, diners of voor op je bureau zodat je genoeg vocht binnenkrijgt iedere dag. Kan ook als vaas én in de vaatwasser. Dutch design naar ons hart! Prijs €104 in de Gimmii shop. Gratis verzending.

sets Waterkan insect met kopjes Elke van den Berg: set 1 Waterkan insect groen met groen kopje en lichtblauw kopje

Ook leuk om te lezen