Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

De Shift kast -met zijn prachtige kleuren- is dit jaar aan de collectie van Pastoe toegevoegd. De ambachtelijke kwaliteit straalt ervan af en in de kleurstelling herken je de ontwerpers Scholten en Baijings. Zij leverden de kleuren magenta, licht magenta, fluorgeel en grijstinten.

Scholten & Baijings
Het ontwerpduo wilde dicht bij de ontwerpprincipes van Pastoe blijven. ¨Kenmerkend zijn een heldere vorm en de nadruk op vlakken en volumes¨, aldus Stefan Scholten. Deze minimale vorm wordt dit keer gecombineerd met expressief kleurgebruik. Als de deuren over elkaar schuiven, worden de kleuren vermengd, vervaagd of versterkt. Hieruit is de naam Shift gerold.

Digitale print
De schuifdeuren zijn van acryclaat, waar de handvaten mooi in zijn gefreesd. Het deel in unikleur wordt aan de achterzijde gelakt. De schuifdeur met de verlooptint wordt aan de achterzijde digitaal geprint.

Designer choice
Shift is te koop in zes vaste ´designer choice´ kleurencombinaties en alle basic lakkleuren van de Pastoe collectie. Te verkrijgen via de verkooppunten van Pastoe als wandmeubel of als staande kast.

 

 

 

Ook leuk om te lezen