Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

‘Sleep Over’ voor mensen met slaaptekort

» Naar de shop

Lisa Lagemaat studeert aan de Design Academy in Eindhoven. En als student heb je niet altijd de tijd om voldoende te kunnen slapen óf omdat je veel moet studeren óf omdat je lekker wilt feesten en een nachtje doorhaalt. Maar…de volgende dag moet je wel weer fris en fruitig in de collegebanken zitten.

Sleep Over(al)

Om  niet in slaap te vallen, heeft Lisa ‘Sleep Over‘ ontworpen. Ideaal tijdens college, maar ook in de trein, bus en tram of misschien wel voor in het park…of thuis op de bank? Ach, je kunt ‘Sleep Over’ gewoon óveral gebruiken.

Sleep Over van Lisa Lagemaat

Diefstalproof

‘Sleep Over’ is een tas, gemaakt van een zachte, gewatteerde stof. De heerlijke stof vraagt erom om geknuffeld te worden. En dat is precies de bedoeling. Het maakt niet uit waar je bent; deze tas is altijd en overal te gebruiken als hoofdkussen, dankzij de verbazend zachte stof.

En op het moment dat je hoofd op de tas rust, is je tas prima beveiligd. Ook als je met je tas op je rug tegen een muurtje aanleunt kan niemand onopvallend in jouw tas graaien. Je kunt dus met een gerust hart in slaap vallen. Welterusten!

Sleep OverSleep Over van Lisa LagemaatSleep Over van Lisa Lagemaat  Sleep Over van Lisa LagemaatLisa Lagemaat

Fotografie: Barbara Medo en Lisette Koster

Ook leuk om te lezen