Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Smokestack grill tovert tuinhaard om in bbq

» Naar de shop

De Smokestack tuinhaard van Frederik Roijé is natuurlijk al helemaal fantastisch op zich. Niets meer aan doen zou je zeggen. Maar nu is er de Smokestack grill, waarmee je je tuinhaard omtovert tot een echte BBQ.

BBQ

De Smokestack Grill is gemaakt van roestvrij staal, past perfect in de opening van de Smokestack en kun je eenvoudig op je kolen plaatsen. Een goede toevoeging vinden wij van gimmii. Wij zien onszelf al zitten …. nog meer reden om vaker en langer in de tuin te zitten met vrienden of familie. Genieten van het leven zoals het leven bedoeld is. Even weg van de hektiek van alle dag. En wie eten heeft houdt het langer vol!

Smokestack Grill van Frederik Roijé

Smokestack grill in de gimmii shop

Je kunt de Smokestack grill ook los gebruiken of in combinatie met andere apparaten, maar hij is zo gemaakt dat hij perfect past bij de Smokestack tuinhaard van Frederik Roijé. Vergeet niet je overwantje aan te doen om je vingers niet te branden! Wij zijn blij deze grill barbeque te kunnen aanbieden in de gimmii shop. Apart verkrijgbaar voor € 119, in combinatie met de Smokestack nu voor slechts €59,50.

Smokestack Grill van Frederik Roijé
SMOKESTACK-GRILL-frederik-roije-01
Smokestack Grill van Frederik Roijé Smokestack Grill van Frederik Roijé

Ook leuk om te lezen