5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Sneak Preview MIX’D

» Naar de shop

MIX’D zal zonder twijfel een spetterende groepspresentatie op de Dutch Design Week 2012 in Eindhoven worden. Een mix van tien onafhankelijke ontwerpers, zeven verschillende collecties en vijf diciplines, allemaal tezamen in een zwarte ruimte. Spannend. En om het spannend te houden, zullen wij hier alleen sneak peak foto’s tonen.

Tijdelijke MIX(‘D)
Deze bijzondere MIX(‘D) is een samenwerking tussen Annelou van Griensven & Joep van Griensven, Dieter Volkers & Klaas Kuiken, Studio Erik Stehmann, Studio Fleur Goedendorp & LADIEDA, Lenneke Wispelwey, Paula Arntzen en ZWARD.

Tipje van de sluier
Het tipje dat we kunnen oplichten is dat de collectie Between two Lives van Griensven & Griensven uitgebreid wordt met kleurige vazen genaamd White Flowers. De serie “New found treasures’ van Volkers & Kuiken geeft  een poetische look aan dingen om ons heen en aan de term waardeloos. Ook de nieuwe speelse lamp van Studio Erik Stehmann zal het levenslicht zien.

Meer
Fleur Goedendorp en haar label LADIEDA showen iets LETTERLIJK(s). Lenneke Wispelwey mixed 3D met porselein, terwijl de lampen van Paula Arntzen het boek  “Kunstformen der Natur” als leidraad hebben. Juwelen met speelgoed als inspiratiebron is de bijdrage van ZWARD aan deze groepsexpositie.

MIX’D is te zien van 20 – 28 oktober 2012 van 11.00 -19.00 uur op Strip S, naast de Yksi winkel in Torenallee 22-04 in Eindhoven.

 

Ook leuk om te lezen