Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Hangende vaas Spatial Vase van Lotte Douwes

» Naar de shop

Lotte Douwes weet als geen ander porselein in te zetten in ontwerpen met een twist. Denk aan haar Lamp & Socket en deze Spatial Vase die je niet standaard als vaas op je tafel of schoorsteenmantel zet. Zeg zou zelf, niet iedere vaas wordt geleverd met een katrol met 6 meter touw!

Ruimtelijke vaas Spatial vase

Letterlijk betekent Spatial Vase ‘ruimtelijke vaas’. De Spatial Vase betrekt als hangende vaas het plafond en de muren bij de woonkamer, waardoor een ruimtelijker gevoel gecreëerd wordt. Hij helpt je je interieur minder statisch te maken. Verder is de vaas op zo’n manier geglazuurd dat de omgeving wordt gereflecteerd in de vaas. Lotte zorgt er zo voor dat je kamer en de Spatial vase zo op een poëtische manier verbonden worden.

Lotte-Douwes-Spatial-Vase-wit-White

Unieke hangende vaas van porselein

De Spatial Vase is 22 cm hoog en 12 cm in diameter. De vaas wordt handgemaakt van porselein met een geheel geglazuurde  binnenkant en een buitenzijde van 2/3 deel glazuur. Douwes besteedt veel aandacht aan details en duurzaamheid. Ze produceert met bijna geen restmateriaal.

Misschien leuk om te weten wat je allemaal meegeleverd krijgt om een Spatial Vase op de juiste manier en plek op te hangen. Lotte Douwes levert een Spatial vaas zelf, een staafje (voor fixeren vaas aan touw), een katrol, een oog, een touw van 8 meter met lus, een kikker en een handleiding Spatial Vase.

Spatial vase te koop

Te koop in wit of gradient groen (Sea gradient) of gradient rood (Coral gradient). Zijn jullie ook zo enthousiast? Happy to have it in the Gimmii shop. Gratis levering in Nederland en België.

Spatial vase white Lotte Douwes hangende vaas wit
Spatial vaas Gradient Coral rood Lotte Douwes
Spatial Vase Lotte Douwes Etalage Tafelgoud
Spacial Vase Touw Lotte Douwes
Home Accessories Vases Spatial Vase Lotte Douwes

 

 

Ook leuk om te lezen