Speelse duo poster voor de kinderkamer

» Naar de shop

Creatief ontwerpbureau Studio VIXX is opgericht door de jonge designer Dominique van Wingerden. Studio VIXX is ontstaan vanuit een persoonlijke passie voor interieur, design en bewust leven. Samen met redacteur en grafisch ontwerpster Laura Jorna (Laura is ook de oprichtster van Gubers Cartoon), werkt Dominique aan tijdloze, pure, duurzame ontwerpen, veelal van natuurlijke materialen die zich makkelijk mengen in ieder interieur.

De filosofie achter Studio VIXX

In het Latijns staat ‘Vix’ voor schaars. Studio VIXX is er van overtuigd dat creativiteit ontstaat uit een vorm van schaarste. Eenvoud siert, dit vertaalt zich in de ontwerpen van dit label. In vorm, materiaal, kleurgebruik, oplage, maar óók in de zin van hergebruik, fairtrade, ecologisch… Oftewel: een schaarse belasting voor het milieu, mens en dier.

Poster cartoon mint groen wit kinderkamer Studio Vixx

 

Een lieve, maar ook grappige kinderposter

Een tóffe kinderposter die lief en tegelijkertijd grappig is. Dat was de uitdaging voor grafisch ontwerpster Laura Jorna, voor studio VIXX. De poster is met de hand geïllustreerd, waardoor deze heel goed past bij de filosofie van Studio VIXX: bewust, met liefde en aandacht vervaardigd. Daarnaast is het kleurgebruik van de poster eenvoudig en rustig, waardoor het zich gemakkelijk in ieder interieur laat mengen en ook weer het ‘schaarse’ karakter naar voren komt.

Duo poster; 2 posters die samen 1 verhaal vertellen

Studio VIXX koos ervoor om een Duo Poster te maken; twee posters die samen één verhaal vertellen en voor een speels karakter zorgen. En wat dat verhaal dan is…? Dat laten ze nu juist aan de creatieve kids over! Ook kun je helemaal zelf kiezen hoe je de posters ophangt of neerzet: laat je fantasie de vrije loop!

Duo poster cartoon mint wit kinderkamer A3 & A2 by studio vixx

 

Ook leuk om te lezen