Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Studio Reinier Bosch heeft in samenwerking met Carolina Wilcke een nieuwe collectie keramiek ontworpen. De serie heeft de naam Spheres meegekregen. De prachtige vormen van de kaarsenstandaards, bowlen, potten en vazen zijn een verwijzing naar de opkomende maan.

Première Spheres
De serie is geproduceerd in nauwe samenwerking met de keramiekfabriek ‘Iznik Foundation’ in Turkije. De première van Spheres zal op de Design Biennale Istanbul zijn die op 13 oktober 2012 start. De serie is nog niet helemaal af, maar hier dus alvast een sneak preview.

 

Stains
Studio Reinier is druk geweest, want ze lanceren ook een nieuwe serie op het Pad London. Deze beurs start 10 oktober 2012 al. Het gaat hier om de sterie STAINS, waar een mooi verhaal achter zit. Op een reis door Tibet werd gezien hoe rode doosjes buiten werden geschilderd. Door weersomstandigheden werd vaak ook dat wat zich rondom het object bevond meegeschilderd. Dit idee van object en achtergrond is gebruikt in deze Stains serie. Vormen lijken te smelten en object en omgeving fuseren.

Gesmolten brons
Het ontwerp Pond is gemaakt uit één stuk brons, dat lijkt te smelten tot een vijver of waterplas. Het andere ontwerp is de kandelaar Stains, waarbij in plaats van de kaars, de bronzen kandelaar zelf is gesmolten. Voor meer info kun je contact opnemen met Studio Reinier Bosch

Ook leuk om te lezen