5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Spiegel Sight van nieuw merk Loof

» Naar de shop

Derde generatie beddenmaker Ward van Zandvoort (1977) startte in het jaar 2008 Trecompany op; een merk met diverse slaapkamermeubels. De naam van het merk verwijst naar de beddenmakers-historie van zijn familie. In 2016 besloot Ward  zich niet meer alleen tot slaapkamermeubels te beperken, maar mooie dingen voor het gehele huis te gaan ontwerpen. De naam Trecompany werd vervolgens omgedoopt naar de merknaam Loof!

Als blaadjes aan de boom

Ward heeft oog voor detail, werkt graag met eerlijke materialen, een natuurlijke afwerking en een serene geometrie. Daarnaast vindt hij het belangrijk om tijdloze ontwerpen te creëren, zodat zijn producten over járen nog steeds gekoesterd zullen worden.

Loof staat voor contact, elkaar inspireren en voor ontplooiing. De naam Loof is niet zomaar gekozen; het is geïnspireerd op boombladeren (loof!) die zich ontvouwen en gezamenlijk een geheel vormen.

SIGHT-LOOF-mirror

Samenwerking met April and May

Over een goede, inspirerende samenwerking gesproken: het bekende stylistenduo April and May (Jantine en Vivian) tekenden het ontwerp van de Sight spiegel, voor het merk Loof. “Een spiegel gebruik je iedere dag en het was daarom voor ons enorm leuk om voor een alledaags product een mooi ontwerp te bedenken. Een product dat we graag iedere dag zien met als extra een handig schapje dat zowel functioneel als mooi is.” Aldus Vivian Hoebe, één van de dames van April and May.

Schoonheid met een functie

“Schoonheid met een functie”, een perfecte omschrijving van Loof voor deze fantastische, elegante spiegel. Sight is gemaakt van gelaagd berken, met een hoogwaardig eikenfineer. Dankzij deze materiaalkeuze kan de spiegel ook worden toegepast in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. De mooie ronde hoeken geven de spiegel een vriendelijke, rustige uitstraling. Daarnaast zorgt het eikenfineer ook voor een stoer tintje!

 Spiegel Sight in 3 maten

Spiegel Sight is in drie maten te verkrijgen. Model S: 30 cm breed en 42 cm hoog, model M: 90 cm breed en 42 cm hoog en model L: 30 cm breed en 170 cm hoog (perfect als passpiegel!). Ik ben enorm benieuwd naar meer producten van dit nieuwe merk.

Loof spiegel Pic By PRCHTG - gimmii

mirror_sight_model_l_detail-Loof - gimmii mirror_sight_model_s_detail-4 SIGHT-LOOF-102 SIGHT-mirror-LOOF Spiegel-Sight-Loof-L-1 Spiegel-Sight-M Spiegel-Sight-S-

Fotocredits: Jessica en Fleur van PRCTHG.

Ook leuk om te lezen