Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet…

» Naar de shop

Seeing Glass is een wel heel bijzondere serie spiegels of glasobjecten van de hand van Brit van Nerven in samenwerking met Sabine Marcelis. De eerste resultaten van een voortdurende studie naar optische effecten die je kunt creëren met glas als primair materiaal waren tijdens de DDW een feit. Nu zijn de glasobjecten ook marktklaar gemaakt.

Spiegels of glasobjecten Seeing Glass

Door te experimenten met de materialen, kleuren en laagjeswerk hebben de dames onverwachte effecten weten te bereiken. Er wordt gespeeld met je visuele perceptie en de directe omgeving van de Seeing Glass objecten.

SEEINGGLASS_BRIT_VAN_NERVEN_SABINE_MARCELIS_LISA_KLAPPE_PHOTOGRAPHYBRIT VAN NERVEN-SABINE MARCELIS-SEEINGGLASS-KARL KETAMO PHOTOGRAPHY24_OBJECTS TO PLAY_BRIT VAN NERVEN & SABINE MARCELISKARL_KETAMO_PHOTOGRAPHY3_BRIT_VAN_NERVEN_SABINE_MARCELIS_SEEINGGLASSSEEINGGLASS_BRIT_VAN_NERVEN_SABINE_MARCELIS_DDW2013SEEINGGLASS_BRIT_VAN_NERVEN_SABINE_MARCELIS_DDW2013_1SEEINGGLASS_BRIT_VAN_NERVEN_SABINE_MARCELIS_DDW2013_231_OBJECTS TO PLAY_BRIT VAN NERVEN & SABINE MARCELISKARL_KETAMO_PHOTOGRAPHY-_BRIT_VAN_NERVEN_SABINE_MARCELIS_SEEINGGLASSKARL_KETAMO_PHOTOGRAPHY-spiegels-of-glasobjecten-BRIT_VAN_NERVEN_SABINE_MARCELIS_SEEINGGLASS

Ook leuk om te lezen