Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Alleskunner SPLIT STEP

» Naar de shop

De SPLIT STEP van Frederik Roijé is wat je noemt een multifunctioneel ontwerp. Sleek en strak ontworpen voor in een mooie grote ruimte, maar juist ook in kleinere ruimtes draagt hij zijn steentje bij, omdat hij op vele manieren inzetbaar is. Modern en minimalistisch. Daar kunnen wij wat mee!

Te mooi om op te ruimen

Heb je een opstapje nodig om even iets te pakken of op te hangen dan staat de Split Step voor je klaar, zo is het idee van Frederik Roijé. Pluspunt vind ik dat hij zo mooi is, dat je hem niet elke keer weer in de kast hoeft op te bergen.

Frederik Roije SPLIT STEP WOOD wit multifunctional design - Gimmii

Tafeltje, krukje, zitelement, opstapje, ladder, planttrapje…

In eerste instantie gebruik je hem dus voor klimmen, klauteren en klussen. Maar SPLIT STEP claimt een alleskunner te zijn. Dus wat kan je er nog meer mee? Wij hebben ontdekt dat je hem er bij kunt pakken als je visite hebt. Hij kan dienst doen als tafeltje, krukje én zitelement. Op zijn mooist is hij misschien nog wel als display voor je dierbaarste spullen of planten bijvoorbeeld. Een plantentrapje dus. Wie weet vinden jullie zelf nog veel meer mogelijkheden. Foto’s zijn altijd welkom op https://twitter.com/GimmiiMagazine of via info@gimmii.nl.

Gimmii shop

Voor wie meteen een SPLIT STEP zou willen aanschaffen, dat kan. In de Gimmii shop zijn vier varianten verkrijgbaar; SPLIT STEP Basic in wit of donkergrijs en de variant Wood, met extra licht eikenhouten toevoegingen in wit of donkergrijs.

Frederik Roije opstapje SPLIT STEP WOOD wit - Gimmii
Frederik Roije SPLIT STEP WOOD Dark grey - Gimmii
Opstapje SPLIT STEP BASIC white Frederik Roije - Gimmii Ladder SPLIT STEP BASIC wit zitelement Frederik Roije - Gimmii
SPLIT STEP BASIC DARK GREY Frederik Roije - Gimmii

 

Ook leuk om te lezen