5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Deze Bubble klok van Jorine Oosterhoff is onderdeel van haar schilderachtige Bubble collectie. Ik vind dat de collectie klopt, hij komt heel lekker binnen. De schilderachtige manier waarop JORINE vluchtige dingen weet vast te leggen in keramiek of porselein, ik hou ervan.

Bubble collectie

JORINE geeft zelf aan dat ze werkt vanuit dingen in ons dagelijkse leven die plaatsvinden zonder door ons opgemerkt te worden. Eén van die dingen is het leven van zeepbubbels. De perfect gevormde bubbels plakken aan een oppervlakte voordat ze kapot spatten en verdwijnen. In de bubble collectie wordt deze tijdelijke schoonheid gevangen in een tijdloos materiaal.

Bubble klok grijs-JorineOosterhoff - gimmiishop

Bubble klok

Bubbels worden ‘bevroren’ door JORINE en voor eeuwig geplakt aan objecten in keramiek. Deze Bubble klok staat stevig als een huis, maar heeft ook de luchtigheid van de zeepbubbels. Heel mooi gedaan vinden wij. Voor de bubble klok is gekozen voor de kleuren wit, licht blauwgrijs of groengrijs.

BimBam

Er is een Hermlé klokwerk in geplaatst en heeft messing wijzers. Je kunt kiezen uit een standaard uurwerk of één die elk half uur een gezellig BimBam laat horen. Bubble klok werkt op batterijen die worden meegeleverd. De hele bubble collectie wordt handgemaakt in Nederland in samenwerking met Cor Unum ceramics.

Gimmii shop

Wil je ook zo’n mooie Bubble klok kijk dan in de gimmii shop. Ook voor de ander producten uit de Bubble collectie die er mooi bij matchen of de ander Dutch designs van Jorine Oosterhoff kun je in onze online shop terecht.

Bubble klok wit-JorineOosterhoff - gimmii
Bubble glass dome stolp groengrijs-JorineOosterhoff - gimmii shop
Bubble vase Small kleine vaas grijs Jorine Oosterhof & Cor Unum- gimmii shop
Bubble grote vaas wit-BubbleVaseLarge-white-ceramics-JORINEOosterhoff-CorUnum - gimmii
Bubble kleine kandelaar groengrijs-BubbleCandleholderSmall-JORINE-Oosterhoff-CorUnum -gimmii
Bubble kandelaar groot grijs-JORINE-Oosterhof-CorUnumceramics - gimmii

Ook leuk om te lezen