5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

STILES is houten wanddecoratie TILES van STILST

» Naar de shop

STILST timmert goed aan de weg, met de collectie serene Dutch design ontwerpen om een thuis voor jezelf te creëren waar je je rust vindt in deze woelige wereld. Met de nieuwe STILES wanddecoratie kun je ook zelf aan de slag tot je je weer helemaal Zen voelt.

3D plaatjes van kubussen

Reinier de Jong van STILST vertelt: “STILES wanddecoratie is een set van 15 houten ruiten, waarmee je zelf een patroon van zeshoeken kunt maken die langs je muur ‘kruipt’. Speel ermee om je eigen wanddecoratie te maken die bijvoorbeeld lijkt op 3D plaatjes van kubussen.” 

STILES wall decoration set 15 pieces by STILST Dutch design - Gimmii

Licht in de duisternis

Maar er is meer. Reinier de Jong legt uit: “Elk van de drie ruiten van een zeshoek staat onder een andere hoek waardoor het licht er anders op valt. Het zorgt ervoor dat sommige lichter ogen dan anderen. Als je er langs loopt merk je dat de lichte vlakken donkerder lijken en de donkere lichter.”  En toch zijn de STILES gemaakt uit één en dezelfde plaat berkenhout triplex hebben wij mogen zien. Mooi effect!

Grafisch en sculpturaal

Voor wie snel uitgekeken is op een kunstwerk of print is dit ideaal. Je bent niet begrenst door een frame, dus helemaal vrij een grafisch en sculpturaal kunstwerk neer te zetten. Je maakt de STILES vast aan de muur met meegeleverd dubbelzijdig tape dus veranderen kan heel makkelijk. De tegels zijn te koop in sets van 15 stuks voor €30 in de Gimmii shop. Je kunt natuurlijk net zo ver uitbreiden als je zelf wilt. 

Set 15 STILES wanddecoratie wall deco by STILST - Gimmii

Ook leuk om te lezen