Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Tafel STIP heeft poten van trapleuningen

» Naar de shop

Ik vond het tijd het merk Stilst, met drijvende kracht productontwerper en architect Reinier de Jong, eens extra in het zonnetje te zetten. Een Nederlands label dat klopt met een uitgebalanceerde collectie. Kijk deze STIP eettafel. Een tafel met een strak, vriendelijk uiterlijk inclusief heel bijzonder detail. De poten zijn namelijk gemaakt van trapleuningen!

Subtiele Dutch design grapjes

Stilst past grapjes veelvuldig toe in haar producten, zoals bij een van mijn favorieten de STEEL klapstool gemaakt van bezemstelen. En bij welke tafel zie je nou de poten dwars door het tafelblad? Stilst doet het op een hele serene manier. De essenhouten poten staan onder een hoek en steken dwars door het tafelblad, zodat het mooie kopse hout zichtbaar is aan de oppervlakte. Vier prachtige stippen in je tafelblad dus.

STIP eettafel van STILST - Reinier de Jong - gimmii shop

Kidsproof

Een dunnere stok verbindt de poten onderling en zorgt dat het blad geborgd is. De poten hebben afgeronde toppen, zoals echte trapleuningen betaamd. Het geeft die mooie Nederlandse feel met een hint naar Scandinavisch design. Mooi hout gecombineerd met wit. Het berkenmultiplex tafelblad is afgewerkt met een hard wit HPL blad. Oersterk dus, heel makkelijk schoon te maken en volledig kidsproof. Dit weet ik uit ervaring omdat ik zelf de REK salontafel heb waarbij dat ook zo is. Ik was eerst zelf een beetje huiverig met kids, maar hij is na 3 jaar nog als nieuw. Je veegt alles zo weer weg.

STIP eettafel in de gimmii shop

Je kunt kiezen uit de formaten 180 x 90 cm of 200 x 90 cm. Geschikt voor leuke tijden met familie en vrienden, mar er mag ook aan gewerkt worden natuurlijk. Wij van gimmii vinden het een eer deze Duch design tafel STIP in de spotlight te zetten en te verkopen via onze gimmii shop.

STIP eettafel label stilst Reinier de Jong
STIP dining table by Stilst - gimmii shop STIP eettafel van Stilst met trapleuningen als poten :-)

 

 

Ook leuk om te lezen