Om jezelf een groot plezier te doen of helemaal leuk als cadeau; deze roerSTOKKIES van Studio Lotte Douwes. Geen plastic om te roeren roeren, maar prachtig porselein met een lik glazuur. Een subtiel hulpje die je bewuster maakt van het moment. Spelen en tot rust komen met je koffie, thee of chocolademelk is serieus nog nooit zo fijn geweest.

STOKKIES roerstokjes

STOKKIES zijn handgemaakt en elk STOKKIE is anders en uniek. Ze zijn er in 2 maten, met geglazuurde hoofdjes in 5 verschillende kleuren: wit, grijs, groen, geel of donkerblauw. Lijkt chique goud je wel wat? Ook dat is mogelijk.

Te koop in de Gimmii webshop. STOKKIES arriveren saampjes als setje van 2 in een doosje op je deurmat. Zowel de korte als de lange STOKKIES roerstokjes kosten per set van twee €14. Mail voor de gouden stokkies en grotere hoeveelheden naar info@gimmii.nl.

STOKKIES roerstokjes groen - Lotte DouwesSTOKKIES roerstokjes geel - Lotte DouwesSTOKKIES roerstokjes donkerblauw - Lotte DouwesSTOKKIES roerstokjes wit - Lotte DouwesSTOKKIES roerstokjes - Lotte DouwesSTOKKIES roerelementen - Lotte DouwesSTOKKIES porselein roerstokjes - Lotte DouwesSTOKKIES en Table Talk sevies - Lotte DouwesPorselein roerstokjes STOKKIES - Lotte DouwesSTOKKIES roerstokjes in doosje - Lotte Douwes

Ook leuk om te lezen