Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Tafellampen in overvloed natuurlijk, maar echt een piece dat eruit springt….niet makkelijk. Maar deze Streamlined tafellamp van Studio Roex …. ik vind hem mooi! Hij stáát, met zijn luchtige, maar toch krachtige uiterlijk.

Streamlined tafellamp

Nic Roex van Studio Roex wilde laten zien hoe fantastisch mooi materiaal zonder imago kan zijn. Studio Roex toont de ware schoonheid van multiplex, wat gewoonlijk meestal puur functioneel wordt ingezet. Streamlined light bezit organische vormen, die je voelt stromen.

Studio Roex Streamlined light lamp - Gimmii

Streamlined 3-D materiaal

De verschillende houtlagen, die bij multiplex gewoonlijk maar marginaal zichtbaar zijn, krijgen hier juist een podiumplaats. Door middel van twee dimensionale bewerking van het multiplex is het mogelijk een drie dimensionaal materiaal te creëren. Perfect voor de Streamlined light tafellamp en de Streamlined chair, ook een fantastisch item uit de Steamlined collectie.

Te koop in de Gimmii shop.

Wij zijn groot fan van de Streamlined light; we hebben al gemerkt dat hij zich als geen ander gewillig laat stylen én fotograferen. Let eens op de foto’s, vanaf elke hoek komt hij verrassend ‘uit de hoek’. Hij hij echt even mooi van voor als van achter, als van opzij of onder of boven. Streamlined tafellamp is te koop in transparant blank hout of semi-transparant antraciet, waardoor ook hierbij de belijning goed te zien blijft.

Studi oRoex Streamlined light and chair - Gimmii
Studio Roex Streamlined light lamp - Gimmii
Streamlined tafellamp natural wood Studio Roex - Gimmii
Streamlined light bureaulamp natuurlijk hout Studio Roex - Gimmii
StudioRoex Streamlined light antracite - Gimmii
Streamlined table light black antracite Nic Roex - Gimmii
Streamlined tafellamp antraciet zwart Studio Roex - Gimmiishop
StudioRoex Streamlined light tafellamp voet antraciet - Gimmii

Ook leuk om te lezen