Studio Niels & Sven op 100% Design

» Naar de shop

Vorige week waren wij present op 100% Design in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Nu zijn wij altijd dol op leuke dingen met leuke mensen en dat zat hier wel snor. Een inspirerende beurs dus op een prachtige locatie!

Vrouwelijk schoon
Eén van mijn favorieten qua jong Dutch Design was Studio Niels & Sven.

Hun emmer genaamd ‘Vrouwelijk Schoon‘ is letterlijk een lekker ontwerp dat het goed doet tijdens een presentatie (en ook in de museumwinkels heb ik mij laten vertellen). Te koop voor € 42,- inclusief verzendkosten.

Brandnetels
Nieuw is hun Torrus fauteuil die de mannen zowel comfortabel als prikkelend noemen. Dat laatste duidt op het feit dat de stoel van duurzame brandnetelstof is gemaakt.


Stain, Randomstoel en Tan
Kenmerken van de rest van de nieuwe collectie zijn: no-nonsens, helder, detail en verleidelijk. Dit vind je ook terug in hun spiegel Stain, een soort druipende verfvlek.

Dat studio Niels & Sven met alle soorten materiaal uit de voeten kan en hun collectie heel divers is, blijkt wel uit de Randomstoel van bamboe en salontafels Tan (van wiskundige terminologie Tangens) van metaal.

Toekomst
De ontwerpers willen in de toekomst graag (nog) meer samenwerken met retailers en meubelproducenten. Dat dat gaat lukken, staat voor ons buiten kijf. Deze getalenteerde jongens met hun eerlijke, sprekende producten met vaak een vleugje humor, hebben het vast binnen de kortste keren helemaal gemaakt.

Producten zijn onder meer te verkrijgen via de website van Studio Niels & Sven.

 

 

Ook leuk om te lezen