Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Styling met geel en grijs

» Naar de shop

We schreven pas al over de fotoshoot waarin Gimmii participeerde, waarbij een grijze bank als basis werd gebruikt en er 3 stijlen werden gecreëerd. Grijs met roze, grijs met geel/oker en grijs met blauw en zwart. We beschreven toen de roze/grijs styling met in de hoofdrol HIDE deken roze van Nienke Hoogvliet en de roze Pixoss tafellamp van M.OSS design uit de gimmii shop. Dit keer laten we je zien hoe geel en oker gestyled kunnen worden. Lekker zomers!

Fotoshoot en leuke samenwerking

De shoot werd gehouden bij Sofa Company, gedaan voor Stek magazine en gefotografeerd door Binti Home. Wij promoten en verkopen natuurlijk Dutch design, dus verzorgden wij de unieke Nederlandse producten voor de shoot in overleg met de fotografe. De basis was een grijze bank en een houten tafeltje. De hoofdrol in de shoot was weggelegd voor de Cantel Vaas oker van Van Eijk en Van der Lubbe voor Imperfect Design. Wat een intense kleur. Met bloemen is hij prachtig, maar ook zo ‘on his ow’n is hij een krachtig statement.

Stek-032016_01

Laat het terugkomen

Het is mooi het geel en oker nog terug te laten komen. Hier zie je als voorbeeld de kaars van Ontwerpduo. Maar ook een geel kussen, hier is bijvoorbeeld uit de collectie van Binti Home gebruikt. In het kleed komt ook een vleug oker terug, om het geheel te verbinden. Voor deze look qua bijzettafel denk ook aan de Novecento salontafelset van Ontwerpduo, maar ook de Treasure table van Frederik Roijé werkt heel goed.

Qua tafellamp is hier een glazen transparante variant gekozen. De Ceci glazen hanglamp van Sander Mulder zou hier ook heel goed passen. Kijk ook eens hoe mooi de open lamp Streamlined blank hout zou zijn. Of de gele Trumpet lamp of Pixoss lamp van M.OSS design. Ook verkrijgbaar als Pixoss wandlamp in die geel/oker kleur. Als bijzondere optie wil ik de Cantel Candle stick oker ook nog noemen.

Genoeg input voor een update in het interieur. Dagen waarop je ‘liever binnen blijft’ genoeg in Nederland, om er lekker mee aan de slag te gaan. Als je nog meer tips wilt of vragen hebt mail of bel ons gerust; info@gimmii.nl of 030 – 2540811.

Stek-032016_17 Stek-032016_19 Stek-032016_20 Stek-032016_21 Stek-oker-grijs-gimmii-blogpost

Fotocredit: Stek magazine

Ook leuk om te lezen