Gimmii participeerde onlangs in een fotoshoot waarbij een grijze bank als basis werd gebruikt en er 3 stijlen werden gecreëerd. Grijs met roze, grijs met geel/oker en grijs met blauw en zwart. Alle drie de combinaties waren goed gelukt, maar hier kiezen we de roze/grijs styling met in de hoofdrol HIDE deken roze van Nienke Hoogvliet en de roze Pixoss tafellamp van M.OSS design uit de gimmii shop.

Fotoshoot en leuke samenwerking

De shoot werd gehouden bij Sofa Company, gedaan voor Stek magazine en gefotografeerd door Binti Home. Gimmii promoot en verkoopt Dutch design dus regelde te gekke Nederlandse producten voor de shoot in overleg met de fotografe. Wij hopen dat jij ook geïnspireerd raakt hoe je deze mooie Pixoss tafellamp en het heerlijke HIDE blanket in jouw interieur zou kunnen toepassen. Hier is het kleed gebruikt op de bank, maar in de slaapkamer ligt hij ook zijn mannetje en zorgt hij ook voor mooie foto’s.

Gimmii-Hide-kleed-NienkeHoogvliet-Pixoss-tafellamp-roze-Mossdesign-Binti

Hier nog een paar woorden over de styling. Er is gekozen voor een grijze bank van Sofa Company, Brooklyn tiles behang van Merci, kussens uit Egypte, maar denk ook aan het HIDE kussen van Nienke Hoogvliet of de Rubia Silk kussens van Cotton & Clay. De kaars is van Ontwerpduo, die nog zoveel meer moois heeft ontworpen. Wij wensen je toe dat je geniet van de setting, de verschillende foto’s ervan en je geïnspireerd voelt tot het proberen van nieuwe invalshoeken voor je eigen interieur.

Gimmii-Hide-kleed-NienkeHoogvliet-Pixoss-tafellamp-roze-Mossdesign-Stek-Binti Gimmii-Hide-kleed-NienkeHoogvliet-Pixoss-tafellamp-roze-Mossdesign Gimmii-roze-Hide-kleed-NienkeHoogvliet-Pixoss-tafellamp-roze-Mossdesign
Gimmii-Hide-kleed-NienkeHoogvliet-Ontwerpduo

Foto credits: Stek magazine

Ook leuk om te lezen