Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Table Tower tafellamp gelanceerd op DDW

» Naar de shop

Table Tower tafellamp van Frederik Roijé mocht zijn licht voor het eerst officieel laten schijnen op de Dutch Design Week 2014. Geflankeerd door broertjes Skylight hanglampen en vader Smokestack, bracht hij het er goed vanaf. Heel goed zelfs. Het publiek kon zijn ogen en handen er niet vanaf houden, zag ik tijdens mijn bezoek.

Werelds hoogste, historische, futuristische gebouwen

Frederik’s voorliefde voor wereldse steden is hier duidelijk voelbaar. “Torens geven steden hun karakter”, aldus ontwerper Frederik Roijé. Voor zijn Table Tower tafellamp liet hij zich inspireren door werelds hoogste, meest historische en futuristische gebouwen. Een hoogtepunt voor jouw interieur. Of is de woordgrap in het Engels toch beter: a highlight for your interior …

Frederik Roije Smokestack Skylight hanglampen Table Tower lamp foto-Gimmii

Table Tower tafellamp

Frederik Roijé maakte de Table Tower lamp van gepoedercoat staal, afgetopt met een koperen detail. De standaardkleuren zijn wit en antraciet grijs en kosten €159. Maar er zijn ook Specials in Copper Green, Brick Brown en Metal Blue voor €179. En voor lekker chique of echt mondiaal accent, is er de variant in goud. Deze kost €349. Nu al allemaal te koop in de Gimmii shop.

Bekijk de volledige collectie van Frederik Roijé.

Frederik Roije DDW table tower brick brown gold-foto Gimmii
Frederik Roije DDW Smokestack skylights table tower-foto Gimmii

Ook leuk om te lezen