Sander Klaas van Veen heeft hard gewerkt om zijn concepten definitief te krijgen en te exposeren op 100% Design. Het resultaat mag er zijn.

Onder de noemer van Klaas Design leverde hij bijvoorbeeld zijn NeverEndingStory collectie tafels af. Deze lage tafel heeft een vorm waar strakke lijnen toch vloeiend in elkaar overlopen.

Never Ending Story collectie
Klaas design zocht bij deze tafelcollectie naar dierlijke vormen. Wij zien er zeker een grazend paard in, maar met een beetje fantasie ligt er ook een mens op zijn rug te relaxen op een tafel/bankje met zijn benen op de grond.

Leuk detail is dat je op zijn voeten, of op het hoofd van het paard, je tijdschriften kwijt kunt. De Never Ending Story meubelserie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Denk hierbij aan een variant in spuitwerk of een duurzame sterke HPL versie. Adviesprijs van deze tafel is € 1899,-.

Meltdown collectie
Klaas Design werkt graag met afgedankte materialen. Kenmerkend voor de Meltdown collectie is het hergebruik van eiken parketdelen en de visuele illusie van smeltend hout. Aanvullende materialen en afwerkingen tot een uniek designproduct kan allemaal in samenspraak met de klant. Verkrijgbaar voor € 2199,-.

Ook leuk om te lezen