5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Ongedwongen moeten op de Tafelwip

» Naar de shop

Marleen Jansen, een jonge Nederlandse ontwerpster, kwam tijdens het schrijven van haar scriptie “Ongedwongen moeten” op het idee voor deze Tafelwip. Hiermee hoopt zij mensen tafelmanieren aan te kunnen leren.

Asociaal
Marleen stoort zich enorm aan mensen die onder het eten ineens van tafel weglopen. Even kort bellen, snel tussendoor naar het toilet of zelfs ineens voor de televisie gaan zitten. Degene die aan tafel achterblijft, is altijd de dupe van de slechte tafelmanieren van de ander.

Marleen bedacht iets om deze slechte tafelgewoontes af te leren. Dat is gelukt, want met de Tafelwip is het onmogelijk om ineens van tafel weg te lopen! Tenzij je je disgenoot een dikke bilt op zijn of haar hoofd wilt bezorgen.

Balans
Het gaat Marleen trouwens niet om het ‘wipwappen’, maar om de balans die het creëert. Het concept is bedoeld voor twee personen. De bedoeling is dat je aan deze tafel constant met elkaar bezig bent en samen de juiste balans vindt.

De Tafelwip is voor € 5500,- te koop via Ziemijndesign, een site voor jonge ontwerpers die (de afgelopen jaren) zijn afgestudeerd aan een kunstacademie.

Fotografie: Wim de Leeuw | www.wimdeleeuw.nl

Ook leuk om te lezen