5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Nooit meer je koffer uitpakken

» Naar de shop

Globetrotters opgelet! De Nederlandse ontwerpster Lotty Lindeman heeft namelijk hét opbergsysteem bedacht voor de fanatieke reiziger: de Tassenkast.

Tassenkast: reizen gecombineerd met opbergruimte
Elke Tassenkast is gemaakt van een gewatteerde stof met een gestikt dessin gewikkeld rond twee houten zijpanelen. Je kunt er voor kiezen om er eentje aan de muur te bevestigen, maar in een serie misstaan ze zeker ook niet. Ook bestaat de mogelijkheid om de Tassenkasten open te laten zodat je gemakkelijk bij de spullen kan. Zo kan het dienst doen als boekenkast, of berg je je schoenen erin op. Of misschien wil je er wel servies in kwijt? Het lijkt er niet op dat ze ook daadwerkelijk geschikt zijn om mee te reizen.

Artistieke uitspanning
Niet zelden zien we dat creativiteit ten koste gaat van de schoonheid van een product. Maar dat is hier naar mijn mening niet het geval. In tegendeel, Tassenkast is een artistieke uitspanning welke zowel functioneel is als een lust voor het oog is. Je haalt echt iets unieks in huis waarmee je een duidelijke statement geeft over je identiteit. Happy Travels!

Ook leuk om te lezen