5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Terracotta Pixoss lamp; de filmster

» Naar de shop

De Terracotta collectie is de nieuwe collectie tafellampen van M.OSS design. De Terracotta Pixoss bureaulamp is de flitsende filmster uit deze serie. De Pixoss bureaulamp refereert natuurlijk aan de Pixar Animatie Studio.

Verrukkelijk

Terracotta Pixoss is net zo lenig als zijn idool. Je kunt hem in alle standjes manoeuvreren die je maar bedenken kunt. Gimmii is van het begin fan geweest van de de creaties van M.OSS design. De terracotta als kleur is ook helemaal van 2016 en combineert verrukkelijk (dit laatste woord is weer helemaal terug van weggeweest, sinds mijn favoriete persoon ” het stinkt hier verrukkelijk” zegt :-)).

Terracotta Pixoss tafellamp styling - Gimmii

 

Terracotta Pixoss tafellamp

De lampenkap van Pixoss terracotta is ook aan de binnenzijde gekleurd, dit in tegenstelling tot de eerdere lampen van M.OSS. Deze eerste tijdloze serie Helmut, Pixoss en Trumpet zijn er in allerlei kleuren lampenkap met witte binnenkant.Deze Dutch design tafellamp hint naar Scandinavisch design, maar wel volledig met de hand gemaakt in ons eigen Nederland. Een internationaal lampje dus, waarmee je qua styling alle kanten op kunt.

Pixoss terracotta te koop bij Gimmii

Pixoss terracotta heeft een mooie plek in de Gimmii shop gekregen. Gratis verzending (NE & BE). Check ook de andere ontwerpen van M.OSS design.

Pixoss terracotta lamp inside M.OSS design - Gimmii Pixoss terracotta tafellamp M.OSS design - Gimmii shop Pixoss desklamp terracotta M.OSS design - Gimmii Pixoss tafellamp M.OSS design - Gimmii Pixoss terracotta bureaulamp M.OSS design

Ook leuk om te lezen