Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Dobbelstenen van Teun Fleskens

» Naar de shop

Teun Fleskens kennen we van bijvoorbeeld zijn Chitchat bank, die hij in april 2011 nog op de Salone in Milaan presenteerde. Maar hij heeft dit jaar ook een bijzonder interieurontwerp gemaakt voor kinderschoenenwinkel Shoesme.

Multifunctionele dobbelstenen
De criteria waaraan het ontwerp moest voldoen was geen geen simpel lijstje: flexibel, baby-proof, licht van gewicht, uitbreiding en transport moest makkelijk zijn én het moest goed te gebruiken zijn als promotiemateriaal. Teun vond onder meer inspiratie in de hoek van het kinderspeelgoed en kwam met het basiselement dobbelsteen.

Mix en match
Met zijn dobbelstenen kan mooi gemixed en gematched worden. Éen dobbelsteen heeft bijvoorbeeld de hoogte van een stoel, twee dobbelstenen de hoogte van een tafel en met drie dobbelstenen creëer je de standaard hoogte voor een bar.

Wanneer Shoesme op een beurs staat worden de dobbelstenen ook gebruikt om de stand op te bouwen én om vermoeide kinderen op te laten zitten. Na het evenement worden ze weggegeven als promotiemateriaal. Een goed doordacht concept!

Ook leuk om te lezen