Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

De zachte wereld aan je voeten…

» Naar de shop

Buiten is het regenachtig en koud. De hoogste tijd om weer binnen te blijven en de kachel een tandje hoger te zetten. Beatrice Waanders, eigenaresse van The Soft World, is een befaamde dutch vilt designer en haar producten van vilt zorgen ervoor dat binnenblijven geen straf meer is.

Met wol van het Angora konijn, mohair of cashmere wol van een geit, kamelenhaar en zijde als basismateriaal komen er (letterlijk) hartverwarmende producten uit haar studio.

stoel vilten producten

Water, olijfzeep en spierballen

Alle producten van The Soft World zijn handgemaakt. In de studio in een voormalig schoolgebouw in Rotterdam werkt een team aan de meest bijzondere tapijten, krukjes en kussens. De wol wordt direct bij hobbyboeren en schaapherders gekocht. Doordat er geen chemicaliën gebruikt worden en de wol niet geverfd wordt, is ieder product uniek. Het enige wat er aan te pas komt zijn water, olijfzeep, spierballen en een dosis liefde. Liefde voor het vak, liefde voor de beesten, liefde voor wol!

kruk vilten productenthe soft world vilten producten vloerkleedschaap the soft worldvilten kussensThe-Soft-World-Philosophypoef vilten producten the soft worldbeatrice

Ook leuk om te lezen