5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Levendig thee drinken met Tea Time

» Naar de shop

Met het high tea servies ‘Tea Time’ van Jorine Oosterhoff lijkt het alsof je zelf niks meer hoeft te doen. Dit servies is namelijk gebaseerd op karakters die samen een familie vormen en komen op de tafel als een volkje tot leven. Thee drinken met m’n vriendinnen is nog nooit zo leuk geweest!

Net echt
Iedereen vervult zijn eigen functie binnen deze op Alice in Wonderland geïnspireerde maatschappij. Elk serviesstuk met een eigen identiteit en een eigen plaats in de rangorde…net alsof het echte kleine mensjes zijn.

Elk serviesstuk heeft ook zijn eigen naam. Zo heet de suikerpot bijvoorbeeld ‘Sugary Soldier’, zijn de bonbonnieres, de 3 ‘Mad Hatters’, vernoemd naar de gekke hoedenmaker uit Alice in Wonderland en heet de theepot, de hoogste in de rangorde, ‘Queen Tea’.


Het servies is uiteraard ook te koop bij Gimmii.nl. Mail ons op info@gimmii.nl.

Een Mad Hatter zijn rond de €142,00 per stuk. Een suikerpotje rond de €120,00. Niet bepaald Ikea-style, maar deze bijzonder collectie is dan ook van echt porselein, gedeeltelijk geglazuurd en wordt met de hand gemaakt. Voor de echte liefhebber dus!

Ook leuk om te lezen