Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

We kennen DH PH (Den Herder Production House) als ‘de maker van’ de handgemaakte designs van Maarten Baas. DPHP werkt ook samen met andere design geniën. Superlatieven te kort voor bijvoorbeeld deze fantastische creatieve kroonluchter. Tools chandelier Dear Ron van Fabien Dumas samen met het Nederlandse DH PH zijn de breinen achter dit lichtobject slash kunstwerk.

Tools chandelier Dear Ron

Wij zouden wel weten op welke plek we deze kroonluchter van onder andere linialen een plek willen geven. Fabien Dumas laat je kiezen uit Tools chandelier Dear Ron met 12 armen of zelfs met 16 armen. Dear Ron is een eerbetoon aan het eerbetoon dat Ron Gilad deed aan Ingo Maurer in 2003. Het is een spel en een manier om de bal te laten blijven rollen. Een uitnodiging voor weer nieuwe hommages!

Kroonluchter Tools chandelier Dear Ron 12 armen DHPH & Fabien Dumas lichtobject kunst - Gimmiishop

Kroonluchter van linialen

Tools chandelier Dear Ron is een verhalend ontwerp met poëzie als drijvende kracht. De armen van de kroonluchter zijn verstelbaar voor jouw eigen verhaal. De hele chandelier kan ook in hoogte versteld.

Tools chandelier Dear Ron in de Gimmii shop

Alle Dear Ron’s worden geleverd inclusief 14W fluoriscerende lampen via de Gimmii shop. Heb je vragen of wil je een op maat gemaakte Tools light Dear Ron neem dan contact op met info@gimmii.nl of bel 030-2540811.

Vergeet DH PH vooral ook niet te volgen in Milaan 2016 waar ze zichzelf weer op hun spraakmakende, maar down to earth manier zullen presenteren.

Salone del Mobile: 12-17 April 2016
Spazio Rosanna Orlandi: 10 years of Clay Via Matteo Bandello 14/16, MILANO, met 10 limited edition clay chairs.
Maarten Baas solo expo: ‘New! newer! newest! Via Savona 33, MILANO.

10 year of Clay by Maarten Baas Milan 2016-DHPH Rosanna Orlandi- Gimmii
maarten baas new newer newest milaan2016-dhph - gimmii

Ook leuk om te lezen