5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Poetsgereedschap Tools for the obsessed

» Naar de shop

Geniaal, deze verzameling gespecialiseerd poetsgereedschap van Mieke Billekens. Een complete set met 45 stuks Tools for the Obsessed is gemaakt om met trots op een prominente plaats in je huis te plaatsen. “Net zoals de klusser in zijn schuurtje zijn gereedschap koestert,”  verduidelijkt Mieke. Tools for the Obsessed is haar afstudeerproject aan Artez productontwerp in Arnhem.

Schoonmaken met Mieke Billekens

Het eindexamenproject van Mieke Billekens komt voort uit haar fascinatie voor orde en schoonmaken. Een complete collectie van 45 producten voor de echte schoonmaakfanaat. Bij een goede schoonmaakbeurt hoort het perfecte gereedschap. Voor elk groef met vuil, tafel vol met kruimels en spinnenwebben in duistere hoekjes bestaat een perfect passend werktuig.

Tools for the obsessed 45 stuks Mieke Billekens

Tools for the obsessed

Billekens: ¨Bevestig een borstelbitje op een elektrische boor, verwijder stof uit uw tapijten met de hamerachtige mattenkloppers of gebruik de pulkers en ervaar dat de 45 tools zijn ontworpen voor een goede reinigingsbeurt. Deze tools zullen zelfs de mensen aanspreken die het verafschuwen om schoon te maken.¨ Sure thing Mieke!

Mieke BillekensMieke Billekens Tools-for the obsessed BrushpliersPlantenborstel Mieke-Billekens Tools for the ObsessedSchoonmaaktool voor elektrische boor Mieke BillekensMattenklopper tools for the obsessed Mieke Billekens Gimmii MagazineKleurcode mattenklopper Mieke BillekensPicker Mieke BillekensDustruler Mieke BillekensChaos op werkplek Mieke Billekens

 

Ook leuk om te lezen