Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Tube vaas van Handmade Industrials

» Naar de shop

De Tube vaas van Handmade Industrials doet zijn naam eer aan, met zijn buisvorm. Deze buizen hoeven echter zeker niet weggewerkt te worden in de muur. Geen muurbloempjes, maar vazen die op de voorgrond mogen treden.

Handmade

Ontwerper Rutger de Regt produceert zijn Tube vazen in eigen atelier volgens het gepatenteerde Make & Mold productieproces. Gerecycled kunststof is het materiaal waarmee het allemaal gebeurt.

Tube vazen Handmade Industrials interior Gimmii

Tube vazen uit de Make & Mold collectie

Handmade Industrials koos voor een collectie van 4 verschillende Tube vazen. Dikker of dunner en langer of juist wat korter, samen vormen zij een mooi landschap. Maar ook alleen geeft de Tube vaas een strak accent aan je interieur. De kleurcombinatie zwart met wit wordt gerealiseerd doordat Rutger de Regt de basismal vult met gerecyclede plastic (polypropyleen) bolletjes. Door verhitting van de mal aan de buitenkant smelt het materiaal en en maakt verbindingen.

De oppervlakte van de Tube vaas krijgt door dit bijzondere proces een uniek patroon in black & white. Na het afkoelen wordt de vaas van zijn mal ontdaan en wordt het overgebleven materiaal natuurlijk hergebruikt.

Handmade Industrials Make & Mold Tube vazen - Gimmii

Ben je ook enthousiast kies dan in de Gimmii shop 1 of meerdere van de 4 Tube vaas varianten. Tube Vaas No.1: Ø 8 cm, 34 cm hoog, kraag Ø 9 cm, Tube Vaas No.2: Ø 11 cm, 42 cm hoog, kraag Ø 12 cm, Tube Vaas No.3 :Ø 15 cm, 46 cm hoog, kraag Ø 16 cm, Tube Vaas No.4 Ø18 cm, 32 cm hoog, kraag Ø 19 cm.

Gratis verzending in Nederland en Belgie voor bestellingen boven € 45,- . Free transport in the Netherlands & Belgium. We ship worldwide, so get in touch with us at info@gimmii.nl for a quote. Bekijk ook de andere ontwerpen van Handmade Industrials.

Handmade Industrials Tube vazen - Gimmii
Tube Vase Handmade Industrials blackwhite - Gimmii
Make & Mold collectie: Tube vaas Handmade Industrials design Rutger de Regt in Gimmii
Tube Vase 1 V-0801-34-02 HandmadeIndustrials
Tube Vase 2 V-1102-42-02 Handmade Industrials - Gimmii
Tube Vase 3 V-1503-46-02 Handmade Industrials
Tube Vase 4 V-1804-32-02 Handmade Industrials -Gimmii

Ook leuk om te lezen