Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

U-tube kandelaar: een droom voor mannen & vrouwen

» Naar de shop

Geen lieflijke kleuren of materialen voor de U-tube kandelaar van Sander Mulder. Mulder koos voor industrieel. Het resultaat is een stoer, uit industriële buizen samengesteld armatuur voor twee kaarsen. De kandelaar ziet er robuust uit en is door het materiaal – gietijzer en gepoedercoat staal – ook haast onverwoestbaar.

Kandelaar voor mannen en vrouwen

Een ideale kandelaar voor mannen en stoere vrouwen dus, vanwege het spel met buizen en de referentie aan bouwmarkten. Maar ook vrouwen en de meer gevoelige mannen zullen blij zijn met deze kandelaar. Er is namelijk meer dan je in eerste instantie ziet: de U-tube is naast stoer, stiekem ook erg romantisch. Door de brede U-vorm kan de kandelaar namelijk gewoon op het midden van de tafel worden gezet, zonder dat de kaarsen een gesprek in de weg zullen zitten.

U-tube kandelaars antraciet, groen & geel van designer Sander Mulder

Uren tafelen

Uren bier drinken, stoere grappen vertellen, kletsen of elkaar in de ogen staren is geen punt dus, met deze alleskunner. Wij zijn fan omdat hij als cadeau altijd goed is. Stoer, romantisch én praktisch. Gelukkig is de U-tube kandelaar verkrijgbaar in de Gimmii shop in antraciet grijs, groen (RAL 6032) en geel (RAL 1018). Andere kleuren zijn natuurlijk ook mogelijk. Neem dan gewoon even contact op via info@gimmii.nl.

Verzendkosten: Gratis verzending in Nederland en België voor bestellingen boven €45,-. We ship worldwide, so get in touch with us at info@gimmii.nl for a quote.

U-tube kandelaar grijs designer Sander Mulder
Sander Mulder U-tube candle holder detail
Sander Mulder U-tube setting
Sander Mulder U-tube kandelaar
Sander Mulder U-tube yellow detail
Sander Mulder U tube candleholder yellow oillamp

Ook leuk om te lezen