Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Vij5 studio omgetoverd tot greenhouse

» Naar de shop

Opvallend aan Ontwerplabel Vij5 is de enorm uitgebalanceerde collectie. Des te bewonderenswaardiger als je weet dat zij met veel verschillende ontwerpers samenwerken. Toch klopt en past het allemaal. Als je alles bij elkaar gepresenteerd krijgt gestyled door Anieke en Arjan, ben je in voor een enorme treat.

Zo ook tijdens de Dutch Design Week: in de workshop waren alle ontwikkelingen binnen de Vij5 collectie zichtbaar. De showroom, die in het midden van het pand op grotere hoogte dan de rest ‘leeft’, is net het glazen huis. Omgebouwd tot ‘greenhouse’, in samenwerking met de Klerk leefde het nóg meer dan anders.

Ontwerplabel Vij5 greenhouse ddw foto Vij5

Verlichting van Vij5

Verlichting speelt een shining rol. De nieuwe kleuren Llus lampen van Ontwerpduo voor Vij5 bijvoorbeeld, allemaal met die prachtige koperen binnenkant. De ‘helemaal koper’ Llus lamp plus de Copper Lights van David Derksen complementeerden de groene planten als geen ander. Voor een extra shade of green hielpen de Dashed Lights van Léon de Lange.

Llus lamp wit Ontwerpduo foto Vij5 greenhouse DDW
Dashed light Leon de Lange foto Vij5

Krukjes zoveel meer dan billendragers

Krukjes ingewikkeld en Strap stool lieten hun rug graag gebruiken voor de mooiste planten en gieters. Deze krukjes van Floris Hovers en Bram/Stijn zijn zoveel meer dan alleen ‘billendragers’! Aan accessoires geen gebrek. Zien jullie de handige TweeDoeken van de hand van Vij5 founder Anieke Branderhorst samen met IXX, Jolijn Fiddelaers? Theedoek én handdoek aan elkaar gemaakt op 1 machine. Zo hoef je maar één in plaats van twee doeken op te hangen.

Vij5 Llus lamp grijs Ontwerpduo krukje ingewikkeld Dashed lights messing flexvaas foto Vij5

Woonaccessoires

TweeDoek komt natuurlijk het best tot zijn recht aan een Coatrack by the meter van Maarten Baptist. In de rood/roze hoek waren zij geflankeerd door de Lookshelf van Daphna Laurens. Kern van deze Ton sur Ton hoek zijn de elementen uit de NewspaperWood collectie. Wisten jullie trouwens al dat er een nieuwe concept car gelanceerd is door Peugeot, waarbij een groot deel van het interieur gemaakt is van NewspaperWood? Te zien bij Peugeot in Parijs.

Copper light David Derksen Llus lamp Ontwerpduo TweeDoek LookShelf flexvaas_foto Vij5

Nieuwste concepten en ontwikkelingen.

Nieuwe tafels, nieuwe stoelen, een nieuwe serie Flexvazen en Dashed Lights door Léon de Lange én de Copper Lights door David Derksen in een nieuwe messing uitvoering! Meer nieuws hierover in 2015…

Het Ton sur Ton kleurenschema in de presentatie zorgt weer voor juweeltjes van foto’s. Sit back and relax. Mocht je wat willen kopen van de unieke producten van Vij5 dan kan dat ook in de Gimmii shop.

TweeDoek groen Copper light messing NewspaperWood foto Vijf
Vij5 Dashed light messing Leon de Lange foto Vij5

 

Vij5_collectie_kussens_IXX_Tricola_kandelaar_Llus_lamp_Le_Belge_Systeem_foto_Vij5
Vij5 collectie foto Vij5
Schenk waterkan met 4 glazen op achtergrond Llus lampen en  Copper light foto Vij5
Dashed light green foto Vij5
Krukje ingewikkeld Floris Hovers foto Vij5

Fotocredits: Vij5

Ook leuk om te lezen