Deze strakke vilten kussens van Manon Garritsen zijn een combinatie van stedenbouwkundig design en een warm hart voor de stad Rotterdam.

Vilten kussens Rotterdam aan de Maas

De Maas, slagader van Rotterdam, is in dit project de grote inspiratiebron. Het veelzijdige patroon van de rivier is op een drieluik van vilten kussens geborduurd. Garritsen werkt uitsluitend met natuurlijke en biologische materialen en laat de kussens lokaal produceren. Dit strakke ontwerp geeft je woonkamer toch wat extra warmte deze winter!

Deze onweerstaanbare drieluik wordt geborduurd in het Textiellab in Tilburg. Andere kussens van de hand van Manon zijn de landschapskussens Min 4.0 meter NAP, RE.building kussens en HUIS kussens.

Vilten Kussen groen - Ode aan de Maas - Manon Garritsen  Vilten Kussen groen rood voorkant - Ode aan de Maas - Manon GarritsenVilten Kussen groen achterkant - Ode aan de Maas - Manon Garritsen  Vilten Kussen - Ode aan de Maas detail 3 - Manon GarritsenVilten Kussen - Ode aan de Maas detail 2 - Manon GarritsenVilten Kussen - Ode aan de Maas detail 1 - Manon GarritsenVilten Kussen - Ode aan de Maas - Manon GarritsenKussens van vilt - Ode aan de Maas - Manon GarritsenKussen - Ode aan de Maas - Manon GarritsenVilten Kussen achterkant - Ode aan de Maas - Manon Garritsen

 

 

 

Ook leuk om te lezen