5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Spectaculaire spotlight Vlamp S

» Naar de shop

Wij zijn op het moment in de ban van VLAMP. VLAMP S van Jacob de Baan voor New Duivendrecht is een spectaculaire spotlight, geïnspireerd op het warme rode flikkerende licht van kaarsen. In de basis is het gewoon een reflector gecombineerd met een waxinelichtje, maar dan met groots resultaat.

Met high-end reflector

De high-end reflector maakt het lampje zo bijzonder door het licht zo op de muur en het plafond te gooien’. Heel leuk om er een schilderij of iets anders mee te verlichten. Jacob de Baan wilde een innovatief en milieuvriendelijk spotje met pit.

VLAMP S New Duivendrecht-VL-1.1

VLAMP S RAW versies

VLAMP S is alleen al mooi als lampje, maar Jacob de Baan wilde meer. Hij breidde het ontwerp uit met RAW versies. Hierbij is VLAMP S gecombineerd met een palmhouten plankje en wierookstokje, voor veel special effect. VLAMP RAW S1 heeft 1 waxinelichthouder, RAW S2 bezit er 2 en bij RAW S3 krijg je 3 spotlights op het plankje.

Gimmii shop

VLAMP S wordt gemaakt van aluminium en bij de RAW versies is palmhout toegevoegd. Gelukkig te vinden in de Gimmii shop. Koop een setje van 3 VLAMPs S voor jezelf of deel ze uit op verjaardagen.  Ook beschikbaar in Medium en Large.

Vlamp Raw S1 VL 1.2 smoke - Gimmii
Vlamp VL 1.2 RAW S1 - Gimmii
VL-1.3-RAW-S2-image-1 Vlamp VL-1.3-RAW-S2 Jacob de Baan voor New Duivendrecht - Gimmii Vlamp VL-1.4-RAW-S3 Jacob de Baas voor New Duivendrecht - Gimmii
Vlamp S New Duivendrecht VL-1.1 Packaging - Gimmii

 

Ook leuk om te lezen