Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

In stedelijke gebieden verdwijnt steeds meer groen. Dit maakt het voor vogels en insecten steeds moeilijker om hier te overleven. Sinds 1980 is het aantal huismussen in Nederland bijvoorbeeld gehalveerd!

Urban Nature Products wil de mens en natuur weer dichter tot elkaar brengen. Met het Woodpack vogelhuisje kan dat! Hang een Woodpack op in je tuin of balkon en bied de gevleugelde vriendjes onderdak.

Rotresistent
De Woodpack is gemaakt van verduurzaamd hout. Dit houdt in dat het hout een speciale behandeling krijgt nadat de boom is gekapt. Door deze behandeling veranderen de eigenschappen van het materiaal zodat het hout beter bestand is tegen rotten.

Praktisch komt het erop neer dat het hout niet nabehandeld hoeft te worden met olie of verf. Het bandje is van een recyclebaar kunststof gemaakt dat na inzameling en omsmelten weer hergebruikt kan worden voor het maken van nieuwe producten. Hiermee is de Woodpack volledig “Cradle to Cradle“.

Flatpack
Woodpack past door de brievenbus, vandaar ook de naam. Hierdoor hoeven er geen duur transport geregeld te worden. En hoeft je niet thuis te zijn om je Woodpack te ontvangen, wel zo praktisch!

Een ander bijkomstig voordeel is dat het nestkastje makkelijk is schoon te maken. Zo eenvoudig als je hem in elkaar zet, gaat hij ook uit elkaar. Even schoonmaken en Woodpack is weer klaar voor een nieuwe bewoner.

Bewoners
Woodpack is geschikt voor o.a. de huismus, koolmees, boomklever en de bonte vliegenvanger. Woodpack is eenvoudig online te bestellen voor € 39,50 (+ € 3,- verzendkosten) en heeft een levertijd van drie werkdagen.

Ook leuk om te lezen