5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Een vriend voor het leven van Arian Brekveld

» Naar de shop

De ‘Back me Up’ serie: ondersteuning waar je het nodig hebt.

Ontwerper Arian Brekveld (1968) ontwierp in 2016 de prachtige eetkamerstoel Back me Up, voor het bekende Nederlandse design-/meubelmerk Montis. Hieruit volgden twee fauteuils: Back me Up Salon en Back me Up Lounge. Arian en Montis beloven jou met de Back me Up serie een perfecte ondersteuning in het dagelijkse leven. “De Back me Up is een vriend voor het leven”, aldus Arian en Montis.

Back me Up eetkamerstoel

Wat een prachtige verschijning! En aan het zitcomfort hoef je ook geen enkel moment te twijfelen. Deze eetkamerstoel is – vrijwel in iedere ruimte – mooi én ook nog eens super prettig qua zit. Ondanks de vriendelijke, organische vormen heeft de stoel een mooi strak en slank karakter.

Montis BackMeUp 0112 2

 

Back me Up clubfauteuils

Het allermooiste model vind ik de Back me Up Salon, op de stoere houten poten. Die zou ik zo thuis neerzetten! Zéker de groene uitvoering (gestoffeerd in Harald en Balder van Kvadrat met de Eiken Carbon poot, die ik op de beurs in Keulen (IMM Cologne) heb gefotografeerd staat op mijn wishlist!  De Back me Up Lounge heeft een handige draaivoet. Ondanks het compacte uiterlijk zit de Back me Up fauteuil zeer royaal en ondersteunt het model je rug en armen op precies de juiste plek.

IMM Cologne Groen BackMeUp Salon

 

Mijnfoto IMMCologne BackMeUpSalon Groen Montis Arian Brekveld

Uitvoeringen

Eetkamerstoel en de beide fauteuils kunnen in diverse uitvoeringen geleverd worden. Alledrie de modellen kunnen worden uitgevoerd in twee verschillende stoffen of twee leersoorten óf een combinatie van stof en leer. Zo kun je de binnenkant (zitting en de voorkant van de rug) van de eetkamerstoel en de fauteuils een andere kleur / materiaal geven dan de achterzijde (achterzijde rug). De eetkamerstoel en de Back me Up Salon kun je in Eikenhout of in Notenhout bestellen. Het eiken is wit geolied of zwart gebeitst (carbon). De Back me Up Lounge heeft een metalen draaivoet. De voet wordt geborsteld en naar keuze verchroomd of gepoedercoat in ‘bronslook’.

Arian Brekveld Montis Back Me Up Gimmii

 

Back Me Up Lounge Sfeer

 

IMM 2017 Slider Arian Brekveld

 

Back Me Up B

 

BackMeUp 3eetkamerstoelen

 

IMM 2017 Slider Montis Arian Brekveld

Ook leuk om te lezen