5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Vrolijke bunny’s voor aan je muur

» Naar de shop

Een vrolijke blogpost vandaag. Wat een heerlijke bunny’s voor aan de muur van JORINE Oosterhoff. Jorine’s liefde voor dieren zie je terug in haar SNOUT cups en nu in deze konijntjes Cuniculus Large. Zo delicaat dat menig mensenhart hier bijzonder hard van gaat kloppen.

Cuniculus Large bunny’s

En vergeet de kinderen niet. Deze bunny’s stimuleren de fantasie en hebben daarnaast een enorme esthetische waarde in een kinderkamer wat ons betreft. Zelf is mijn favoriet het chroomgroene konijn vanwege de zorgvuldig met de hand aangebrachte decoratie, maar de witte met delfstblauwe stippen is natuurlijk ook heel cool. Ik zie daar altijd cadeau’s voor buitenlandse vrienden in.

Cuniculus L groen decoratie-konijn-JORINE -gimmii

Porselein handwerk

JORINE Oosterhoff is een echte porseleinkunstenares. Deze Cuniculus Large konijnen tonen haar zorgvuldige handwerk. Er zijn konijnen voor aan de muur ontworpen in zwart, wit (deels geglazuurd), roze, grijs, wit met delftsblauwe stippen (deels geglazuurd) of chroomgroen met decoratie. De lintjes zijn er in wit, blauw, oranje of zwart. Alles met de hand gemaakt in Nederland. Echt Dutch design dus!

Konijnen in de gimmii shop

Gimmii is blij met deze vrolijke dierentoevoeging in de online shop. Cuniculus Large Bunny’s voor iedereen! :-). Bekijk ook de ander Dutch design producten van JORINE. Soms dromerig, soms bijna surrealistisch …

Cuniculus L-wit-stippen-delftsblauw-konijn-wand-JORINEOosterhoff -gimmii
Cuniculus L roze-konijn-wanddecoratie-JORINE -gimmiishop
Cuniculus konijn L zwart-JORINE -gimmii
Cuniculus L wit-konijn-decoratie-JORINE -gimmii
CuniculusLgrijs-konijn-wanddecoratie-JORINE - gimmii

Ook leuk om te lezen