5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Waiting Rooms van Izabela Boloz

» Naar de shop

Wachten is een noodzakelijk kwaad waar de meeste mensen niet van houden. Wist je bijvoorbeeld dat een man in zijn leven gemiddeld twee jaar op zijn vrouwelijke partner moet wachten waarvan een dikke twintig weken buiten het pashokje? Thank God for online winkelen.

Waiting Rooms

Voor wie er toch graag op uit trekt, hoop ik dat je één van de ‘Waiting Rooms‘ van Izabela Boloz treft. Haar doel was van wachten een positieve ervaring te maken wat heeft geresulteerd in felgekleurde staalconstructies die zijn gevormd tot vormen die de illusie van een huis oproepen.

Als je erin gaat zitten, merk je direct het effect. Tijdens de Dutch Design Week werden een aantal van deze wachtkamers op de openbare weg geplaatst en creëerden de minimale structuren intieme ruimtes die de interactie tussen wildvreemde mensen direct stimuleerde.

Wachtkamers van Izabela BolozWaiting Rooms 013 - Izabela BolozWachtkamers van Izabela BolozSONY DSCWachtkamers van Izabela BolozWaiting Rooms 008 - Izabela BolozSONY DSCWachtkamers van Izabela BolozWaiting Rooms 005 - Izabela BolozWachtkamers van Izabela BolozWaiting Rooms 003 - Izabela BolozWaiting Rooms 002 - Izabela Boloz

Ook leuk om te lezen