Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Kleurrijke wandpanelen met verschillende functies

» Naar de shop

Presenteer jouw favoriete tijdschriften tussen de handige elastieken, hang je jas op aan de kapstokhaken of kledinghangers, plaats een fotolijstje met een foto van jouw geliefde op het plankje, prik belangrijke memo’s op het vilt, enzovoorts, enzovoorts.. Er kan zoveel met de wandpanelen Pillow van Cascando.

Personaliseer jouw woon- en werkruimte

Deze multifunctionele wandpanelen ‘Pillow’ van Cascando maken jouw woon- en werkruimte kleurrijker en persoonlijker. Daarnaast zijn de panelen bedenkt met zacht schuim en wolvilt, waardoor ze ook nuttig zijn voor een goede akoestiek!

Wandpanelen Pillow rood oranje van Cascade

Design

Pillow is een ontwerp van de bekende designer Robert Bronwasser van onder andere de Dip Vase en Homedia. In 2013 is dit product bekroond met de Interior Innovation Award 2013.

Wandpanelen Pillow van Cascando detailfotoWandpanelen Pillow van Robert Bronwasser met accessoiresWanddecoratie Pillow met accessoiresPillow van Robert Bronwasser voor CascandoPillow functionele wanddecoratie van CascadePillow zorgt voor kleur is een opbergsysteem en helpt bij geluidsabsorptie

 

 

 

Ook leuk om te lezen